Chelsea: Akiket nem érdekel a futball, elmehetnek – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 20:25
Eva Carneiro nem lesz ott vasárnap a londoni csapat kispadján a Manchester City–Chelsea bajnoki rangadón – erősítette meg pénteki sajtótájékoztatóján José Mourinho, a Chelsea menedzsere.

 

 

Eva Carneiro és Jon Fearn meggondolatlanul és felelőtlenül szaladt be Eden Hazard-t ápolni a Chelsea–Swansea mérkőzésen. José Mourinho legalábbis így gondolja, orvosi stábjának két tagját ezért nem ülteti maga mellé a kispadra a Manchester City elleni vasárnapi rangadón.

Gyakorlatilag az egész futballtársadalomból ellenérzést váltott ki Mourinho heves reakciója, amelyet Eva Carneiróékkal szemben tanúsított. A portugál menedzser azonban nem tűnt túl bűnbánónak pénteki sajtótájékoztatóján, és megerősítette, hogy Carneiro és az orvosi stáb másik tagja, Jon Fearn nem lesz ott a City elleni meccsen.

Mourinho szerint ez nem jelenti azt, hogy a két személy számára nincs visszaút, döntése egyelőre csak erre a mérkőzésre szól. Kapcsolatát jónak nevezte munkatársaival, olyan kapcsolatnak, amelyben mindig helye volt a kritikának, az érzelmek pedig szerinte a labdarúgás részei.

Miután Mourinho befejezte eszmefuttatását és magyarázkodását Eva Carneiróékról, megkérte a megjelent újságírókat, hogy csak azok maradjanak közülük a helyiségben, akiket a labdarúgás érdekel és azzal kapcsolatban akarnak kérdezni, a többiek inkább távozzanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik