nemzetisport.hu 2015.10.23 19:19

Chelsea: „Akik Mourinhót kritizálják, csak féltékenyek rá”

Slaven Bilic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United menedzsere az EveningStandard nevű brit bulvárlap internetes honlapjára írt egy hosszabb bejegyzést, amelyben kitért például José Mourinhóra, a Chelsea sokak számára nem túl közkedvelt trénerére is.

 

„Nagy rajongója vagyok José Mourinhónak – árulta el Slaven Bilic a bejegyzésében. – Megosztja az embereket a személyisége, de a legtöbb menedzsernél sincs ez másképp. Sok ember, aki gyűlöli és kritizálja őt, egyszerűen csak féltékeny rá.”

„Talán a Mount Everest tetején süt legjobban a nap, és itt van a legtöbb fény, ugyanakkor itt is fúj a legerősebben a szél. Egy bizonyos szinten mindenki szeretne olyan lenni, mint Mourinho. Lehet őt szeretni, utálni, de mindenképpen tisztelni is kellene, senki sem tagadhatja, hogy a portugál a világ egyik legjobb menedzsere.”

„Mit nyerne a Premier League azzal, hogy a Chelsea most menesztené Mourinhót? Mi értelme lenne? Az egész szezonban, minden egyes pontért keményen megküzdesz, mindent feláldozol, állandóan az ellenfeleidet elemzed, még pizzát sem eszel, folyamatosan meg kell küzdened a nyomással, túlélsz mindent, nyersz is, és szinte a következő percben, amint lerakod a trófeát… Ezek semmit sem jelentenek?”

„Azonban mindazok, akik megkérdőjelezik a Mourinho módszereit, egy dolgot jegyezzenek meg: ő nem fog megváltozni! Óriási sikereket ért el, és mindvégig ugyanaz az ember maradt.”

2019.10.06 14:35:11

Angol labdarúgás H. D.

Ole Gunnar Solskjaer csapata sorozatban a 11. idegenbeli tétmérkőzésén maradt nyeretlen.

2019.10.05 15:47:41

Angol labdarúgás M. G.

Brendan Rodgers Leicestere nagyon közel állt ahhoz, hogy megszakítsa a listavezető győzelmi szériáját.

2019.09.30 20:41:02

Angol labdarúgás M. G.

A hétfő esti rangadó pocsék első és szórakoztató második félidőt hozott, a döntetlen alighanem igazságos.

2019.09.28 14:14:57

Angol labdarúgás T. D.

Nagyszerű mérkőzést vívott a két csapat • Pep Guardiola csapata megszerezte idénybeli ötödik sikerét.

2019.09.28 13:15:27

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Hétből hét győzelem a Liverpool mérlege a Premier League-ben.