Chelsea: „Akik Mourinhót kritizálják, csak féltékenyek rá”

Vágólapra másolva!
2015.10.23. 19:19
Slaven Bilic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United menedzsere az EveningStandard nevű brit bulvárlap internetes honlapjára írt egy hosszabb bejegyzést, amelyben kitért például José Mourinhóra, a Chelsea sokak számára nem túl közkedvelt trénerére is.

„Nagy rajongója vagyok José Mourinhónak – árulta el Slaven Bilic a bejegyzésében. – Megosztja az embereket a személyisége, de a legtöbb menedzsernél sincs ez másképp. Sok ember, aki gyűlöli és kritizálja őt, egyszerűen csak féltékeny rá.”José Mourinhónak – árulta el Slaven Bilic a bejegyzésében. – Megosztja az embereket a személyisége, de a legtöbb menedzsernél sincs ez másképp. Sok ember, aki gyűlöli és kritizálja őt, egyszerűen csak féltékeny rá.”

„Talán a Mount Everest tetején süt legjobban a nap, és itt van a legtöbb fény, ugyanakkor itt is fúj a legerősebben a szél. Egy bizonyos szinten mindenki szeretne olyan lenni, mint Mourinho. Lehet őt szeretni, utálni, de mindenképpen tisztelni is kellene, senki sem tagadhatja, hogy a portugál a világ egyik legjobb menedzsere.”

„Mit nyerne a Premier League azzal, hogy a Chelsea most menesztené Mourinhót? Mi értelme lenne? Az egész szezonban, minden egyes pontért keményen megküzdesz, mindent feláldozol, állandóan az ellenfeleidet elemzed, még pizzát sem eszel, folyamatosan meg kell küzdened a nyomással, túlélsz mindent, nyersz is, és szinte a következő percben, amint lerakod a trófeát… Ezek semmit sem jelentenek?”

„Azonban mindazok, akik megkérdőjelezik a Mourinho módszereit, egy dolgot jegyezzenek meg: ő nem fog megváltozni! Óriási sikereket ért el, és mindvégig ugyanaz az ember maradt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik