HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.10.23 19:19

Chelsea: „Akik Mourinhót kritizálják, csak féltékenyek rá”

Slaven Bilic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United menedzsere az EveningStandard nevű brit bulvárlap internetes honlapjára írt egy hosszabb bejegyzést, amelyben kitért például José Mourinhóra, a Chelsea sokak számára nem túl közkedvelt trénerére is.

 

„Nagy rajongója vagyok José Mourinhónak – árulta el Slaven Bilic a bejegyzésében. – Megosztja az embereket a személyisége, de a legtöbb menedzsernél sincs ez másképp. Sok ember, aki gyűlöli és kritizálja őt, egyszerűen csak féltékeny rá.”

„Talán a Mount Everest tetején süt legjobban a nap, és itt van a legtöbb fény, ugyanakkor itt is fúj a legerősebben a szél. Egy bizonyos szinten mindenki szeretne olyan lenni, mint Mourinho. Lehet őt szeretni, utálni, de mindenképpen tisztelni is kellene, senki sem tagadhatja, hogy a portugál a világ egyik legjobb menedzsere.”

„Mit nyerne a Premier League azzal, hogy a Chelsea most menesztené Mourinhót? Mi értelme lenne? Az egész szezonban, minden egyes pontért keményen megküzdesz, mindent feláldozol, állandóan az ellenfeleidet elemzed, még pizzát sem eszel, folyamatosan meg kell küzdened a nyomással, túlélsz mindent, nyersz is, és szinte a következő percben, amint lerakod a trófeát… Ezek semmit sem jelentenek?”

„Azonban mindazok, akik megkérdőjelezik a Mourinho módszereit, egy dolgot jegyezzenek meg: ő nem fog megváltozni! Óriási sikereket ért el, és mindvégig ugyanaz az ember maradt.”

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.

2019.02.03 17:24:03

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A második félidőben lemosta a pályáról a házigazda City a londoniakat, akik sokat köszönhetnek a kapusuknak.

2019.02.01 18:41:29

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A címvédő Manchester City vett egy japán védőt • Denis Suárezen kívül csak álmodozott az Arsenal.