Chelsea: Akarsz jönni? - Mourinho üzenete Ramosnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 16:44
Az elconfidencial.com oldal úgy tudja, hogy José Mourinho sms-üzenetben kérdezte meg Sergio Ramostól: akar-e a Chelsea-hez menni? A hír ma kiemelt helyet foglal el minden jelentősebb spanyol sportoldalon.

A portugál tréner három éven át dolgozott a spanyol védővel a Realnál, ahol viszonyuk az utóbbi évben már kimondottan viharosra sikerült. A csapatkapitány-helyettes többször az edzői kritikák kereszttűzében, majd a kispadon találta magát – bár soha nem maradt adós a válasznyilatkozattal –, Iker Casillasszal közös lobbijuknak döntő érdemei vannak abban, hogy Mourinho a nyáron távozott Madridból.

Ezek után meglepő a tréner lépése, meglepte magát a játékost is. Viszont nem bizonyít mást – ha tényleg így történt –, hogy Mourinho a sikeresség érdekében képes felülemelkedni a sérelmein.

A londoniaknál David Luiz, Gary Cahill és John Terry révén rendkívül rutinos emberek várnak bevetésre a védelem közepén. Bár tartja magát, hogy a Barcelona nem mondott le a brazil légiós megszerzéséről, és utolsó, 25 millió eurós ajánlattal próbálkozik. Mourinho úgy érzi: ahhoz, hogy teljes legyen a kép, és megvalósítsák a nagy célokat, szükség van még egy klasszis középső védőre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik