Chelsea: Akár estig beszélgetnék a játékvezetővel – Conte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.06. 20:39
Antonio Conte, az angol Szuperkupát az Arsenaltól tizenegyesekkel elveszítő Chelsea olasz menedzsere órákon át tudna beszélgetni Bobby Madley játékvezetővel, aki tizenegyes helyett sárga lapot adott a Héctor Bellerín belépője után az Arsenal tizenhatosán belül eleső Williannak, majd kiállította Pedrót.

„Nemcsak az zavar, hogy az FA-kupa döntője után megint kikaptunk, hanem az is, hogy megint tíz emberrel fejeztük be a meccset – panaszkodott Conte. – Nem láttam még a vitatott jeleneteket, de úgy hallottam, tizenegyes volt, ami bosszant.”Conte. – Nem láttam még a vitatott jeleneteket, de úgy hallottam, tizenegyes volt, ami bosszant.”

Az olasz szakember Pedro kiállítása után hevesen vitatkozott Madleyvel, alig lehetett csillapítani a haragját.

„El kell fogadni a játékvezető ítéletét, de ez az ítélet néha nagyon mérgessé tesz. A kiállítás után megpróbálta elmagyarázni, mi történt, de én azt akartam tudni, miért adott sárga lapot Williannak tizenegyes helyett. Nem volt időnk arra, hogy megbeszéljük. Ha lenne, estig beszélgetnénk róla” – mondta Conte.

Megkérdezték, miért jelölte ki Thibaut Courtois kapust a tizenegyesrúgásoknál. A kapus csúnyán a kapu fölé lőtt.

„Ha van, akiben az edzéseken elvégzett tizenegyesek alapján megbízol, az Thibaut Courtois. Morata csatár, de ő is elrontotta a tizenegyesét” – mondta Conte, aki azzal mentette fel a csatárt, hogy még csak egy hete készül a csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik