Chelsea: a kiutált csapatorvos visszaszól, Mourinho még nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.02. 19:52
A Chelsea-t José Mourinhóval történt összeveszése után elhagyó Eva Carneiro csapatorvos furcsállja, hogy az eset vizsgálatakor az angol labdarúgó-szövetség (FA) nem volt kíváncsi a vallomására.

„Nem csodálkoznék, ha ez lenne az egyetlen hivatalos vizsgálat ebben az országban, amelynek során nem tekintik lényegesnek az érintettek tanúskodását” – idézi a BBC a csalódott Eva Carneirót, aki hozzátette: az efféle incidensek miatt nagyon nehéz a nők érvényesülése a sportágban.Eva Carneirót, aki hozzátette: az efféle incidensek miatt nagyon nehéz a nők érvényesülése a sportágban.

Mint ismert, Eva Carneiro a Premier League 1. fordulójában, a Chelsea–Swansea mérkőzésen (2–2) munkatársával, Jon Fearnnel beszaladt a pályára a földön fekvő Eden Hazard-t ápolni. Ez kiverte a biztosítékot José Mourinhónál, ugyanis belga játékosának – akinek szerinte nem volt súlyos sérülése – emiatt le kellett mennie a pályáról, így az amúgy is emberhátrányban játszó londoniak rövid időre nyolc mezőnyjátékossal maradtak.

Az FA a felvételek megtekintése után úgy döntött, nem marasztalja el a Chelsea sértő módon megnyilvánuló menedzserét, azonban Greg Dyke szövetségi elnök megjegyezte: Mourinhónak illene bocsánatot kellene Carneirótól.

A téma szóba került a Chelsea pénteki sajtótájékoztatóján is. A londoniak portugál szakvezetője ekképp reagált:

„Az elmúlt két hónapban nem nyilatkoztam az ügyről, és most sem fogok. Egy napon azonban majd kinyitom a számat, de hogy mikor, azt én döntöm el.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik