Chelsea: a csapdában vergődő Cech meglepő irányt vehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 10:39
Ügynöke szerint a török Besiktas is megfelelő célpont Petr Cech, a Chelsea kapusa számára, aki a londoni labdarúgócsapatnál kiszorult a kezdő tizenegyből, ám állandó játéklehetőségre vágyik.

„Még nem egyeztettünk erről, de a Chelsea nemrégiben megállapodást kötött a Besiktassal, és ha a klub szabaddá teszi az utat Cech előtt, akkor igen, az útja vezethet a török klub felé” – világította meg a meglepő váltási lehetőség hátterét a 32 éves cseh kapus ügynöke, Mithat Halis.a Chelsea nemrégiben megállapodást kötött a Besiktassal, és ha a klub szabaddá teszi az utat Cech előtt, akkor igen, az útja vezethet a török klub felé” – világította meg a meglepő váltási lehetőség hátterét a 32 éves cseh kapus ügynöke, Mithat Halis.

Petr Cech egy évtizeden át alapjátékosa volt a Chelsea-nek, de a tavaly visszatérő menedzser, José Mourinho ebben az idényben a fiatal belga riválist, Thibaut Courtois-t favorizálja.

A rutinos kapus korábban jelezte, nem kíván hosszasan a kispadon ülni, akár már januárban kész váltani, és a panaszát meghalló klubok közül állítólag a PSG és a Monaco gyorsan egyértelművé tette, hogy szívesen látná őt a soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik