Chelsea: a Barcelona vinné David Luizt - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.02.13. 12:32
A portugál A Bola értesülései szerint a New Yorkban gyógykezelésen lévő Tito Vilanova vezetőedző, valamint a hozzá beteglátogatóba érkező Andoni Zubizarreta sportigazgató egyeztetett a Barcelona labdarúgócsapatának nyári erősítéseivel kapcsolatban, mindenek előtt David Luiz neve vetődött fel.

A Chelsea 25 éves brazil védője már korábban is képben volt a katalánoknál, de egyelőre konkrétumokig nem jutottak el az érintettek. David Luiz 2011 januárjának végén 26.4 millió fontért igazolt el a portugál Benficától a londoniakhoz, értékét a transfermarkt.de most 25 millió fontra teszi. Szerződése 2017. júniusának végéig köti őt a „kékekhez”.

A védelem középső részének megerősítése mellett, de még inkább előtt, a kapuskérdést is meg kell oldaniuk a katalán klubvezetőknek. Az első kerethez tartozó két rutinos kapus, Víctor Valdés és José Manuel Pinto szerződése elméletben 2014-ben jár le, viszont amíg előbbiről már most tudni, hogy nem hosszabbít – és amint arról korábban már beszámoltunk, még az is elképzelhető, hogy ki sem tölti a szerződését, a szezon végén távozik –, addig utóbbival most egyeztek meg újabb egy évre. Viszont 37 évesen aligha válik cserekapusból egyik pillanatról a másikra első számú kapuvédővé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik