Chelsea: 5 év, 50 millió font - Hazard megaszerződés előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.16. 11:56
Eden Hazard jelenleg érvényben lévő szerződése 2017 nyarán jár le, angol sajtóhírek szerint azonban a Chelsea már most sürgeti, hogy módosított feltételekkel írja alá új megállapodását. A menedzserek közel járnak a végleges megoldáshoz, pár héten belül a tényleges aláírásokra is sort keríthetnek a felek. Mind közül a legfontosabb részlet: a belga labdarúgó megduplázná jelenlegi, heti 100 ezer fontos fizetését! Az új szerződés öt évre szólna, így ezen időszak alatt összesen több mint 50 millió font üthetné Hazard markát.

A 23 éves Hazard valódi márkanév a futballpiacon – értékét a transfermarkt.de 50 millió euróra teszi –, nem véletlen az intenzív érdeklődés iránta európai topcsapatoktól. Például a pénzzel nem szűken bánó PSG-től. Céljait, a keret erősségét és anyagi lehetőségeit tekintve a Chelsea-nek sincs oka a szégyenkezésre, éppen ezért gondolták úgy a londoni klubvezetők, hogy nyomatékosítják a ragaszkodásukat az egyik alapemberükhöz. És mi győzné őt meg jobban a maradásról, mitől lenne jobb kedve, mint a megduplázott fizetéstől?

A Lille-től két éve 41.5 millió euróért szerződtetett belga légiós 114 hivatalos Chelsea-meccsén 31 alkalommal volt eredményes, az új felállásban már nemcsak a csapat egyik leginkább meghatározó, legbefolyásosabb játékosa lenne, hanem a nyáron szerződtetett Cesc Fabregast és Diego Costát megelőzve a legjobban fizetett is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik