Chelsea: 35 millió eurós ajánlat, a tárgyalások megkezdődtek

Vágólapra másolva!
2016.04.09. 11:21
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea kapcsolatba lépett a Romával a belga válogatott Radja Nainggolan szerződtetésének ügyében. A 27 esztendős, kemény középpályásért a hírek szerint 35 millió eurót sem sajnálna a londoni klub.

A Roma sportigazgatója, Walter Sabatini, valamint Ramy Abbas játékosügynök pénteken az angol fővárosban járt, hogy Mohamed Szalah jövőjéről egyeztessenek. Az egyiptomi válogatott támadó kölcsönben játszik a Románál, de az olasz klubnak a nyáron opciós joga lesz a végleges megvásárlására.Mohamed Szalah jövőjéről egyeztessenek. Az egyiptomi válogatott támadó kölcsönben játszik a Románál, de az olasz klubnak a nyáron opciós joga lesz a végleges megvásárlására.

A tárgyalások során állítólag Radja Nainggolan neve is szóba került, a belga válogatott labdarúgó – a görög Kosztasz Manolasszal együtt – régóta a londoni együttes kívánságlistáján szerepel. A Chelsea a hírek szerint 35 millió eurós ajánlatot készül tenni a játékosért, aki Antonio Conte kérésére érkezhet az angol klubhoz.

A 27 esztendős futballistával kapcsolatos friss hír, hogy az Il Messaggero úgy tudja, a múlt éjszaka kirabolták a házát. A betörők több százezer euró értékben tulajdonítottak el tárgyakat, berendezéseket Nainggolan otthonából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik