Chelsea: 10 millió eurót kínálnak a horvát gólvágóért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.28. 16:09
null
Andrej Kramaric (kékben) nemcsak a horvát élvonalban, az Európa-ligában is ontja a gólokat (Fotó: Reuters)
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának képviselői szombaton Horvátországba utaztak, hogy tárgyalásokat kezdeményezzenek a HNK Rijekával Andrej Kramaric játékjogának megszerzéséért.

Kramaric 28 gólt szerzett az őszi szezonban – 21-szer a bajnokságban, hétszer az Európa-ligában talált be. A támadó teljesítménye felkeltette az európai élcsapatok érdeklődését, a Chelsea mellett a Milan és a Juventus is bejelentkezett a horvátért. Konkrét ajánlatot egyelőre csak a Leicester City tett, Kramaric azonban elutasította azt.

Bár José Mourinho, a Chelsea menedzsere azt mondta, csapatának nincs szüksége a nyári erősítésekre, angol sajtóértesülések szerint a „kékek” képviselői szombaton Horvátországba utaztak, hogy tárgyaljanak a Rijekával.

A hírek szerint a Chelsea 10 millió eurót kínálna a 3.9 millió euróra taksált játékosért, ám a bevételből kevesebb mint ötmillió euró lenne a HNK Rijekáé, mivel az értékesítés több mint 50 százaléka a Dinamo Zagrebé, a támadó korábbi klubjáé lesz.

A megállapodás része lehet továbbá egy, a két klub között lejátszandó felkészülési mérkőzés, amelyre a Rijeka 2016-ban megnyíló új stadionjában kerülhet sor. Továbbá az is elképzelhető, hogy a Chelsea egyből kölcsönadja Kramaricot, ebben az esetben a csatár tavasszal még a Rijeka színeiben játszhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik