Championship: elnézést kértek a „Middlesborough” szurkolóitól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.19. 15:06
null
A „Middlesborough” meccsére szóló jegyek is érvényesek a Championship-rájátszás döntőjére (Forrás: <a href="http://www.bbc.com/sport/0/football/32797912" target="_blank">BBC Sport</a>)
A Wembley Stadion illetékesei elnézést kértek a Middlesbrough labdarúgócsapatának szurkolóitól, amiért klubjuk nevét elírták a jövő hétfői, Norwich City elleni osztályozóra szóló jegyeken.

 

A Middlesbrough bejutott a Championship (az angol labdarúgó-bajnokság másodosztálya) rájátszásának döntőjébe, így már csak egy mérkőzés választja el attól, hogy hat év után újra élvonalbeli legyen. Ehhez hétfőn a Norwich Cityt kellene legyőznie.

A mérkőzést a Wembleyben rendezik, a belépők árusítását már akkor megkezdték, amikor még nem lehetett tudni, hogy a Middlesbrough vagy a Brentford lesz-e a döntő egyik résztvevője. Apró szépséghiba, hogy előbbi csapat nevét tévesen Middlesborough-ként nyomtatták a jegyekre.

„A Wembley Stadion elnézést kér a Middlesbrough FC-től és a szurkolóitól ezért a hibáért, emberi mulasztás történt” – áll a létesítmény által kiadott közleményben, hozzátéve, hogy a hibás felirattal készült belépők is érvényesek a hétfői összecsapásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik