Championship: a partjelző kihúzta a gyufát a Millwall-drukkernél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.02. 08:08
Kellemetlen incidens zavarta meg a Millwall–Leicester City (1–3) angol másodosztályú (Championship) labdarúgó-mérkőzést tegnap, amikor egy dühös hazai drukker kivette Alan Young partjelző kezéből a zászlót, majd a földre vágva tönkretette.

A partjelző „vétke” az volt, hogy egy véleményes szituációban kirúgást ítélt a vendégcsapat javára, nem pedig szögletet a hazaiaknak. A partjelzőnek az eset után új zászlóra volt szüksége.

A magáról megfeledkezett, sportszerűtlen hazai drukkert a rendezők azonnal kivezették a stadionból, a Millwall pedig vizsgálja az esetet. Amely mellett alighanem a szövetség sem megy el szó nélkül.

A kieséstől fenyegetett Millwall legutóbbi öt bajnokiján nem nyert, és pontot is csupán egyszer szerzett. Van tehát a drukkereiknek elég bajuk, a karácsonyi ajándékozás nem sikerült a legjobban – Steve Lomas menedzsert már december 26-én menesztették –, ehhez képest a partjelző még „olcsón” megúszta. Mint köztudott, a Millwallnak legendásan nehezen kezelhető szurkolói vannak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik