Anglia: a Burton menedzsere hallani sem akar Usain Boltról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.16. 11:10
null
Ami biztos: a Manchester Unitednél várják Usain Boltot
Miközben a Manchester United tárt karokkal várja a szeptember 2-i jótékonysági mérkőzésre Usain Boltot, addig a másodosztály utolsó helyén álló Burton Albion menedzsere, Nigel Clough hallani sem akar a jamaicaiak nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sprinterének esetleges próbajátékáról.

 

Bolt korábban többször nyilatkozott arról, hogy gyerekkora óta szurkol a Manchester Unitednek, és minden vágya, hogy egyszer magára ölthesse a csapat mezét. Erre szeptember 2-án esélye is lehet, a klub ugyanis jótékonysági mérkőzést szervez, ahol számítana az atlétikától visszavonult klasszisra.

Bolt augusztus 12-én megsérült az utolsó versenyén, és kérdéses, hogy felépül-e a két hét múlva esedékes összecsapásra.

De akadna olyan klub is, amely komolyabban is számolna vele, legalábbis Ben Robinson, a másodosztályú Burton Albion csapatának elnöke felvetette, hogy egy próbajátékra szívesen látná. „Atlétaként sokat tett a sportért, nyilván érdekelne bennünket. Ha ugyanazzal a lelkesedéssel és elkötelezettséggel vágna bele a futballba is, akkor ki tudja, mi sülne ki belőle.”

A hír sokkolta a csapat menedzserét, Nigel Clough-ot, akit a keddi, Middlesbrough elleni 2–0-s vereség után erről is kérdeztek az újságírók. „Nem is tudtam, hogy az elnök választja ki a játékosokat” – nyilatkozta dühösen, és azt mondta, szóba sem kerülhet Bolt próbajátéka.

A Burton Albion három forduló után egyetlen pont nélküli csapatként az angol Championship utolsó helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik