Bruce Fülöpöt ajánlotta fel Kirklandért?

Vágólapra másolva!
2010.03.15. 09:19
null
Fülöp Márton lehet Kirkland cserealapja (fotó: Action Images - archív)
A The People angol napilap cikke szerint a Sunderland labdarúgócsapata többek között Fülöp Márton játékjogát is felajánlotta a Wigannek Chris Kirklandért cserébe.

Steve Bruce, a Sunderland menedzsere nem igazán számít már Fülöp Mártonra, Craig Gordon élvezi a bizalmat. A korábbi Manchester United-védő azonban tovább erősítene kapusposzton, és meg is van a jelöltje Chris Kirkland személyében.

A Liverpool egykori kapuvédője jelenleg a Wigan alkalmazottja, azé a csapaté, amelynek korábban éppen Bruce volt az edzője. A Sunderland szakvezetője nagyra értékeli Kirkland tudását, és mindent megtesz, hogy megszerezze őt a következő szezonra.

A The People úgy tudja, hogy Bruce már ajánlatot is tett a Wigannek: ötmillió fontot, valamint Fülöp Márton játékjogát adná Kirklandért.

Fülöp egyébként nem először kerül szóba a Wigan lehetséges kapusaként. Első angol klubja, a Tottenham is őt akarta bevetni cserealapként, amikor Pascal Chimbonda megszerzésén ügyködött. Chimbonda végül a White Hart Lane-en kötött ki, de nem Fülöpért cserébe.

Steve Bruce amúgy nem először szeretne igazolni egykori csapatából: korábban a balhátvéd Maynor Figueroát próbálta átcsábítani Sunderlandbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik