Bolton: Heskey lőtt egy gólt, máris híresség pucolja a cipőjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.02. 16:24
Emile Heskey stoplis cipőjét Paddy McGuinness, angol televíziós műsorvezető és komikus pucolta meg, miután az angol csatár az első mérkőzésén gólt szerzett új csapata, a Championshipben szereplő Bolton Wanderers mezében.

A Bolton-szurkoló McGuinness december 26-án, Heskey debütáló meccse előtt a Twitteren tett ígéretet arra, hogy a saját kezével tisztítja meg a csatár munkaeszközét, ha csereként beállva gólt tud szerezni.a Twitteren tett ígéretet arra, hogy a saját kezével tisztítja meg a csatár munkaeszközét, ha csereként beállva gólt tud szerezni.

Heskey a 46. percben lépett pályára, az 59. percben pedig egyenlített Eidur Gudjohnsen passzát követően. A Blackburn elleni találkozót végül meg is nyerte 2–1-re Bogdán Ádám csapata.

A komikus megtartotta az ígéretét, kamerák kereszttüzében pucolta meg a stoplist, majd egy új fogadalmat is tett, miszerint ha minden héten gólt szerez Heskey, még az alsónadrágját is kimossa.

Heskey – aki ezt megelőzően legutóbbi gólját 2011-ben szerezte Angliában – elégedettséggel nyugtázta McGuinness szolgáltatását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik