BL: „Kétség sem fér hozzá, jelenleg Szalah a világ legjobbja”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.25. 08:02
null
Steven Gerrard szerint jelenleg Mohamed Szalah a világ legjobb játékosa (Fotó: AFP)
Steven Gerrard, a Liverpool legendás labdarúgója nem győzte dicsérni az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-elődöntőn (5–2) is remeklő Mohamed Szalahot.

 

Az egyiptomi támadó kedd este két góllal és két gólpasszal járult hozzá a Liverpool „farkasok” elleni 5–2-es sikeréhez, Mohamed Szalah ezzel együtt 47 mérkőzésen összesen már 43 találatnál és 15 asszisztnál jár a 2017–2018-as szezonban.

Steven Gerrard, a „vörösök” ikonja nem éppen gyenge dicsérettel illette a 25 éves játékost.

„Nehéz őt Lionel Messivel vagy Cristiano Ronaldóval összehasonlítani, mert nem játszik annyira régóta ennyire kiemelkedően, nem évek óta ilyen kiegyensúlyozott, de kétség sem fér hozzá, hogy jelenleg Szalah a világ legjobbja.”

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
LIVERPOOL (angol)–ROMA (olasz) 5–2 (2–0)
Liverpool, Anfield. V: Brych (német).
LIVERPOOL: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain (Wijnaldum, 18.), Henderson, Milner – Szalah (Ings, 75.), Firmino (Klavan, 93.), Mané. Menedzser: Jürgen Klopp
ROMA: Alisson – Fazio, Manolasz, Juan Jesus (Perotti, 67.) – Florenzi, Strootman, De Rossi (Gonalons, 67.), Kolarov – Nainggolan – Cengiz Ünder (Schick, a szünetben), Dzeko. Vezetőedző: Eusebio Di Francesco
G: Szalah (35., 45.), Mané (56.), Firmino (62., 69.), ill. Dzeko (81.), Perotti (85. – 11-esből)

ONLIVE TUDÓSÍTÁS ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik