BL: A tulaj tudja, hogy én vagyok a legjobb – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.08. 19:53
José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem fél attól, hogy kirúgják a gyenge eredmények miatt. A portugál szakember szerint Roman Abramovics tudja, hogy ő a legjobb megoldás a klub számára.

„Elég sok jó dolgot tettem ezért a klubért, hogy a tulajdonos ismerje a képességeimet. A tulaj pedig nem olyan, akit a szél meg tud forgatni. Persze tudom, hogy ez szél igen erős a bajnokságban elért gyenge eredmények miatt. de ő úgy érzi, hogy én vagyok a legjobb a csapat számára” – mondta Mourinho a holnapi, Porto elleni sorsdöntő BL-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

Mint ismert, a Premier League-címvédő Chelsea mindössze a 14. helyen szerénykedik a bajnokságban: 15 mérkőzéséből nyolcat is elveszített a csapat, amely a listavezető Leicester Citytől 17 ponttal van lemaradva. A Bajnokok Ligájában sem biztos még a továbbjutása, de a Porto elleni hazai csoportmeccsén a saját kezében van a sorsa.

„A tulajdonos kétszer is megmutatta, hogy bízik bennem. Először akkor, amikor visszahozott a klubhoz, másodszor, amikor új szerződést adott. Tudja, ki vagyok, s hogy mit tettem ezért a klubért.“

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik