Bayern: Guardiola ezért nem jelenti be, hogy a Cityhez megy?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.23. 09:21
Guillem Balagué spanyol futballszakértő szerint a Bayern Münchent a 2015–2016-os szezon végén elhagyó Pep Guardiola a Premier League-ben szereplő Manchester Citynél folytatja pályafutását, és csak egyetlen egyszerű oka van, hogy ezt az edző hivatalosan még nem erősítette meg.  

A brit The Sun szerint a Manchester City biztos a dolgában, mindenben megegyeztek Guardiolával, azaz a 2016–2017-es szezontól a katalán sikeredző irányítja a klubot. A hírt nyilvánosan azért nem erősítette meg egyik fél sem, mert fennáll a veszélye, hogy Guardiola jelenlegi és jövőbeli klubja, tehát a Bayern München és a Manchester City még találkozik a Bajnokok Ligája tavaszi kiírásában.Guardiolával, azaz a 2016–2017-es szezontól a katalán sikeredző irányítja a klubot. A hírt nyilvánosan azért nem erősítette meg egyik fél sem, mert fennáll a veszélye, hogy Guardiola jelenlegi és jövőbeli klubja, tehát a Bayern München és a Manchester City még találkozik a Bajnokok Ligája tavaszi kiírásában.

Ebben az esetben Guardiola kellemetlen helyzetbe kerülhetne, ezt szeretnék elkerülni, így várnak a bejelentéssel.

A héten franciaországi pletykák szerint Guardiola és a Manchester United tárgyalóasztalhoz ültek Párizsban, de ezt az angol klub szinte azonnal cáfolta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik