Átigazolás: az Arsenal csatárát is vinné az újonc - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.05. 13:08
Brit sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba feljutó Crystal Palace a nyári átigazolási szezonban szeretné megszerezni az Aston Villa csatárát, Darren Bentet, valamint az Arsenal mellőzött támadóját, Maruan Samahot.

Az újonc londoni együttes a nyári átigazolási időszakban már klubrekordot jelentő 5.4 millió euróért szerződtette a Peterborough tehetséges csatárát, Dwight Gayle-t, és az angolok szerint a Palace további támadók leigazolását is tervezi.

„Elképesztő érzés, hogy a mi csapatunkat hozzák össze ilyen nevekkel, mint Bent, vagy Samah. Nagyszerű játékosokról van szó, meglátjuk mit hoz még ez a nyár” – fogalmazott Steve Parish, a Crystal Palace társelnöke.

A jelenleg még az Arsenalt erősítő Samah a hírek szerint már mindenben megegyezett a piros-kékekkel, és az ügylet értelmében először féléves kölcsönbe érkezik, majd ha igényt tartanak rá, ezt meghosszabbíthatják az év végéig, és ha a bennmaradást is sikerül elérniük, akkor végleg is megvásárolhatják.

„Samah az Arsenalnál eltöltött utolsó egy-két évében nem tudott valós tudásának megfelelően teljesíteni, de ettől még fantasztikus játékos, így az ő megszerzése is képben van még” – tette hozzá Parish.

A marokkói csatár 2010-ben igazolt a Bordeaux-tól az „ágyúsokhoz” ingyen, és eddig nem igazán találta a helyét Angliában. Samah 67 alkalommal lépett pályára az Arsenal színeiben, és ezalatt 14 gólt szerezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik