Arsenal: Wenger szerint nincs szükségük a BL-indulásért járó pénzre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.10. 17:17
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere úgy gondolja, hogy csapata számára nem azért fontos, hogy kiharcolja a Bajnokok Ligájában való szereplést jövőre, hogy az azért járó pénz miatt jobb helyzetben legyen az átigazolási időszakban.

Megvan rá az esély, hogy nem indulhat a Bajnokok Ligája következő kiírásában az Arsenal, Arsene Wenger szerint azonban ez pénzügyileg nem rendíti meg a klubot, és biztos benne, hogy akkor is képesek lesznek jó játékosok igazolni, és/vagy megtartani a jelenlegi kulcsembereket, ha nem lehetnek ott az első számú nemzetközi klubsorozatban.

„Nem azért gondolom így, mert nagyszerű anyagi helyzetben vagyunk – szögezte le a francia tréner. – Kisebb a súlya egy BL-indulást érő helynek, mint amilyen néhány évvel ezelőtt volt. Pénzügyileg vagy tárgyalási pozíciót nézve nincs nagy befolyásoló ereje. A megítélés szempontjából előnyös lehet, főleg, ha előtte hosszabb ideig nem játszottál a sorozatban, de ránk ez jelenleg nem igaz. Számunkra azért fontos az indulás, mert a lehető legmagasabb szinten szeretnénk szerepelni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik