Arsenal: Wenger robbant, 80 millió a Real klasszisáért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 08:36
null
Isco jól érzi magát Madridban, de egy ilyen ajánlatra nehéz nemet mondani… (Fotó: Reuters)
Angol sajtóhírek szerint Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere bombaigazolásra készül a téli átigazolási időszakában, és lecsapna a Real Madrid spanyol klasszisára, Iscóra.

A többek között a The Telegraph, a Daily Star, valamint a Metro honlapján is megjelenő információk szerint az „ágyúsok” váratlan húzásra készülnek a téli átigazolási időszakban, és Madridból szerződtetnének egy klasszist.

A kiszemelt a 2014–2015-ös idényben bombaformában futballozó Isco. A Carlo Ancelotti kedvencének tartott játékos remekül érzi magát Madridban, szerződése 2018-ban jár le a Realnál, ám a britek állítják, Wengerék így is képesek egy visszautasíthatatlan ajánlatot felmutatni.

A hírek szerint egészen elképesztő, 80 millió eurós ajánlattal kopogtat január végén a királyiak ajtaján a londoni együttes, és az „ágyúsok” remélik, erre az összegre még a Real vezetősége sem tud nemet mondani.

A transfermarkt.de jelenleg 35 millió euróra becsüli a spanyol bajnokságban két gólnál és öt asszisztnál járó Isco piaci értékét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik