Arsenal: Wenger hosszabbít, két-három érkező lesz a nyáron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 10:08
null
Wenger trófeával – kilenc év után először (Fotó: Action Images)
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzserével, Arsene Wengerrel negyvennyolc órán belül hosszabbít a klub.

A francia szakember szerződése a nyáron jár le az Arsenallal, ám hamarosan meghosszabbítják azt a felek, még azelőtt, hogy a menedzser elutazna a világbajnokságra, ahol szakértőként fog ténykedni.

„Igen, alá lesz írva nemsokára, mivel június 10-én Brazíliába megyek – idézte Wengert a Sky Sports. – Olyan világban élünk, ahol az emberek inkább arra koncentrálnak, hogy mit nem tettél meg, és nem arra, amit már véghezvittél. A minőség, a folyamatosság nagyon fontos a klub számára, ebből a szempontból pedig nincs jobb nálunk. Csak két olyan klub van Európában, amely tizenhétszer is bejutott a Bajnokok Ligájába. Ez a következetesség különleges értéket jelent."

Az Arsenal kilenc év után nyert ismét trófeát szombaton, amikor elhódította az FA-kupát. Wenger elmondta, hogy Alex Oxlade-Chamberlaint még nem merte bevetni a döntőn, de a vb-re már teljesen egészséges lesz. A nyári tervekről elárulta a francia, hogy két-három új játékossal erősítenék meg a keretet, de a változások nagyban függnek Bacary Sagnától és Lukasz Fabianskitól, akiknek bizonytalan a jövője a klubnál (előbbit a Manchester City vinné).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik