HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.13 09:12 Frissítve: 2018.01.14 01:19

Arsenal: Wenger elismerte, Sánchez valószínűleg távozik

Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere első alkalommal ismerte el nyilvánosan, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárja, Alexis Sánchez valószínűleg nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését.

HIRDETÉS
Kérdés, Arsene Wenger meddig számíthat Alexis Sánchezre (Fotó: AFP)

 

A francia szakember ugyanakkor hozzátette, a szintén még fél évig érvényes kontraktussal rendelkező Mesut Özil maradására továbbra is van esély.

„Valóban, változatlanul benne van a pakliban, hogy Özil marad a klubnál. Ezek a játékosok nyerni és pénzt keresni is szeretnének, szóval a kettőnek olyan kombinációját szeretnék, amit a nagy klubok meg tudnak adni nekik” – idézi Wengert a Sky Sports.

„Nagyon úgy néz ki, hogy Sánchez nem hosszabbít, de mellette meg akarjuk tartani Jack Wilshere-t, valamint Özilt is, ha lesz rá lehetőségünk.”

Az Arsenal a következő szezon végén a mostanihoz hasonló szituációba kerülhet, ugyanis Aaron Ramsey, Danny Welbeck és Theo Walcott szerződése 2019 nyarán jár le. Wenger erre reagálva elmondta, szerinte a futballisták miért nem akarnak időben hosszabbítani.

„A játékosok egyetlen szimpla ok miatt hagyják kifutni a szerződésüket: az átigazolási díjak túlságosan magasak. Az ügynökök azzal érvelnek az érdeklődő kluboknál, hogy »idehozom nektek a játékost a szerződése lejártával ingyen, ti viszont megfizettek engem ezért«. Ez gyakorlatilag megöli az átigazolásokat, ráadásul így egyre több futballista hagyja lejárni a szerződését.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.20 13:12:09

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A londoniak sokáig nagy fölényben voltak, ám Martial duplázott, és a végén Mourinho csapatának a kezében volt a meccs.

2018.10.07 17:05:31

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Folytatódott a manchesteriek nyeretlenségi sorozata az Anfielden • Azonos pontszámmal a City, a Chelsea és a Pool.

2018.09.28 12:02:49

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Az utolsó pillanatban mentett pontot Daniel Sturridge a „vörösöknek”.

2018.09.27 00:26:22

Angol labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Már nem volt vele az öltöző.

2018.09.26 00:31:51

Angol labdarúgás SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ám a mostani csapat Jürgen Klopp vezetésével, irányításával már az űrfutballt játssza. Lehet-e még tökéletesebb, kidolgozottabb, precízebb a játék, mint most a Poolé? Aligha.

HIRDETÉS
HIRDETÉS