Arsenal: végre aláírta új szerződését a kapitány

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 11:32
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal egy évvel meghosszabbította csapatkapitánya, Mikel Arteta szerződését.

Érdekesség, hogy a két fél már jóval korábban megállapodott egymással a folytatásról, de hiába teltek a hónapok, nem került aláírás a szerződésre, ez pedig egyre inkább felvetette annak a lehetőségét, hogy mégis külön utakon folytatják.a két fél már jóval korábban megállapodott egymással a folytatásról, de hiába teltek a hónapok, nem került aláírás a szerződésre, ez pedig egyre inkább felvetette annak a lehetőségét, hogy mégis külön utakon folytatják.

A 33 éves spanyol középpályás csábító ajánlatokat kapott hazájából, de végül elkötelezte magát az „ágyúsokhoz”, és a csapattal tart a szingapúri felkészülésre.

Angol lapok szerint ezzel el is dőlt, hogy Arsene Wenger klubmenedzser nem szerződtet új védekező középpályást az átigazolási időszakban.

Arteta az Evertontól érkezett 10 millió fontért a 2011-es nyári átigazolási időszak utolsó napján. A spanyol középpályás a Barcelonánál nevelkedett, de karrierje során megjárta a PSG-t, a Rangerst és a Real Sociedadot is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik