Arsenal: újabb védő dőlt ki, Vermaelen szezonjának is vége

Vágólapra másolva!
2011.03.17. 15:32
Tovább sújtja az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenalt a sérüléshullám: Arsene Wenger mai sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Thomas Vermaelen sérülése miatt már nem léphet pályára ebben az idényben.

A belga válogatott Vermaelen tavaly szeptemberben, a Törökország elleni Eb-selejtezőn szenvedett súlyos Achilles-ín-sérülést, azóta nem lépett pályára. Az orvosi jelentések szerint már csak a következő idényben térhet vissza.

Arsene Wenger a bajnoki címért folyó harcban Vermaelenen kívül sérülés miatt nem számíthat az idény végéig Lukasz Fabianszkira sem, és Johan Djourou is csak a szezon utolsó mérkőzésein játszhat újra legjobb esetben. Theo Walcott, Alex Song, Wojciech Szczesny és Emmanuel Frimpong visszatérésének ideje még kétséges. Kapusproblémáik orvoslására az „ágyúsok" szerződtették a veterán Jens Lehmannt.

Az Arsenal jelenleg a második a tabellán, és ha a 28. fordulóból elhalasztott mérkőzését a Tottenhammel szemben megnyeri, akkor pontszámban beérheti a listavezető Manchester Unitedet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik