Arsenal: Olyan, mint aki csak a visszavonulást várja – Petit Özilről

Vágólapra másolva!
2019.01.17. 16:21
null
Özil testbeszéde nem túl biztató Emmanuel Petit szerint (Fotó: AFP)
Az Arsenal korábbi középpályása, Emmanuel Petit komolyan aggódik Mesut Özilért, aki szerinte az utóbbi időben teljesen elveszítette a motivációját, és úgy néz ki, mint aki 30 évesen már a visszavonulást fontolgatja.

„Úgy látom, elvesztette a motivációját. Úgy néz ki, mint aki már a visszavonulást várja” – kritizálta a Daily Mirror hasábjain Emmanuel Petit Mesut Özilt. A német labdarúgó Unai Emery irányítása alatt kiszorult az Arsenal kezdőcsapatából, igaz, 16 tétmérkőzésen így is lehetőséget kapott a 2018–2019-es évad eddigi részében.

„Az, hogy egy játékos elveszti a motivációját, gyakran megesik. Nem vagyunk robotok. Nem egyszerű évről évre ugyanolyan magas szinten teljesíteni minden hétvégén. Ha megkerestél egy csomó pénzt, megnyertél egy rakat nagy trófeát, és esetleg a magánéleted nincs rendben… nehéz megtalálni a motivációd a pályán. Nem tudom, mi a helyzet az életével, de azt látom, hogy mi történik a pályán, és a testbeszéde finoman szólva sem fest jól” – tette hozzá a világbajnok francia, aki 1997 és 2000 között szolgálta az Arsenalt.

„Nagyon sajnálatos dolog ez, és még mindig bízom abban, hogy képes lesz tenni valamit ellene. Nemcsak önmaga, hanem a klub érdekében is” – kívánt minden jót Özilnek Petit.

A német labdarúgó esetleges klubváltása hosszú ideje téma a brit sajtóban, ügynöke szerint azonban Özilnek esze ágában sincs távoznia Londonból, és megküzd a helyéért a csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik