Arsenal: tényleg távozik a szélső, de nem a Chelsea-hez – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.08.30. 19:15
A Sky Sports információi szerint az Arsenal és a Liverpool labdarúgócsapata megegyezett egymással Alex Oxlade-Chamberlain átigazolásáról. A „vörösök” állítólag 40 millió fontot fizetnek az angol válogatott szélsőért, aki hat évre ír alá az Anfield Roadon.

A 24 esztendős, szélvészgyors futballista klubváltásáról szóló hírek a napokban erősödtek fel. Kedden még arról lehetett olvasni, hogy az Arsenal a Chelsea-vel egyezett meg Oxlade-Chamberlain átigazolásáról, a legfrissebb hírek szerint azonban a 27-szeres angol válogatott szélső mégsem a Premier League címvédőjénél, hanem Liverpoolban folytatja a pályafutását. Ezt az információt a futballistát képviselő menedzseriroda a Twitteren és az Instagramon is megerősítette, ám nem sokkal később mindkét bejegyzést törölte. az Arsenal a Chelsea-vel egyezett meg Oxlade-Chamberlain átigazolásáról, a legfrissebb hírek szerint azonban a 27-szeres angol válogatott szélső mégsem a Premier League címvédőjénél, hanem Liverpoolban folytatja a pályafutását. Ezt az információt a futballistát képviselő menedzseriroda a Twitteren és az Instagramon is megerősítette, ám nem sokkal később mindkét bejegyzést törölte.

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint az Arsenal elfogadta a „vörösök” 40 millió fontos ajánlatát, de a Liverpoolnak még meg kell egyeznie a játékossal a személyes feltételekről. A Sky Sports arról ír, a jelenleg az angol válogatott edzőtáborában tartózkodó Oxlade-Chamberlain hamarosan – valószínűleg szerda este – orvosi vizsgálaton vesz részt a Liverpoolnál, amelyhez hat évre ír majd alá.

A Southamptonban nevelkedő játékos 2011 óta tagja az Arsenalnak, amelynek színeiben 198 tétmérkőzésen lépett pályára, s húsz gólt szerzett. Szerződése jövő nyáron járna le az „ágyúsoknál”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik