Arsenal: Találkoztam Arsene Wengerrel, de… – Mbappé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.07. 11:10
Kylian Mbappé, a Ligue 1-ben szereplő Paris Saint-Germain legutóbbi sztárigazolása elárulta, benne volt a pakliban, hogy az Arsenalhoz szerződik.

Miután a 19 esztendős támadóért a párizsi klub 155 millió eurót – ez a bónuszokkal együtt 190 millióra emelkedhet – fizet az AS Monacónak, Kylian Mbappé a bemutatásán elmondta többek között, miért a PSG-t választotta. A játékos egyúttal arról is beszélt, hogy az angol Arsenalon is gondolkodott a jövőjét illetően.a párizsi klub 155 millió eurót – ez a bónuszokkal együtt 190 millióra emelkedhet – fizet az AS Monacónak, Kylian Mbappé a bemutatásán elmondta többek között, miért a PSG-t választotta. A játékos egyúttal arról is beszélt, hogy az angol Arsenalon is gondolkodott a jövőjét illetően.

„Személyesen találkoztam Arsene Wenger menedzserrel, aki nagyszerű tréner – idézi Mbappét a The Telegraph. – Franciaországban nagy hírneve van, elismert, nagyon tisztelik, és tudja, hogyan kell megfelelően fejleszteni a fiatal futballistákat. Számomra az Arsenal tényleges opció volt, de az első helyen ettől függetlenül a PSG szerepelt.”

„Mérlegeltük a klubok előnyeit és hátrányait, a családom mindenesetre leszögezte, én döntsem el, hol szeretném folytatni. Ennek hosszú távú elhatározásnak kellett lennie. A Paris Saint-Germaint azért is választottam, mert itt szeretnék tovább fejlődni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik