Arsenal: Sokan alulértékelik Welbeck tudását - Cleverley

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.04. 14:30
Tom Cleverley, az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa labdarúgója korábbi csapattársát, Danny Welbecket dicsérte, és elmondta, bízik benne, hogy visszakerülhet a Manchester Unitedbe.

Az átigazolási időszak utolsó napján két saját nevelésű játékosa is távozott a Manchester Unitednek. Welbeck 20 millió euróért az Arsenalhoz igazolt, míg Cleverley egy évre az Aston Villához került kölcsönbe.

„A United elhagyása még nem a vég, mindketten végigjártuk az akadémiát, és valóra váltottuk az álmunkat azzal, hogy bekerültünk a felnőttcsapatba – mondta Cleverley. – Semmi pénzért nem adnám fel ezt véglegesen, játszottam a Bajnokok Ligájában, a válogatottban, és megnyertem a bajnokságot is.”

„Most máshogy alakult a pályafutásunk, de mindketten boldogok vagyunk, hogy kilencven percet játszhatunk minden héten. Véleményem szerint sokan alulértékelik Welbeck tudását, nem látják, hogy mennyire kiváló és gyors játékos. Az előző szezonban voltak olyan időszakok, amikor nem élveztem a játékot, pedig csak úgy tudom a legjobbamat nyújtani. Most jól érzem magam, remélem, meg is mutathatom ezt a Villa mezében.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik