Arsenal: Ramsey, Cazorla és tinédzser társuk hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.18. 17:27
null
Ramsey és Cazorla továbbra is az Arsenallal tervez (Fotó: Reuters)
Santi Cazorla, Aaron Ramsey és Gedion Zelalem személyében három játékosával is szerződést hosszabbított az Arsenal labdarúgócsapata.

 

Cazorla 2012 augusztusában igazolt a Málagától az Arsenalba. A 29 éves spanyol középpályást választották az előző idény legjobb játékosává az „ágyúsoknál”, akiknél a 2012–2013-as szezonban ő játszotta a legtöbb (49) mérkőzést.

Ramsey 2008-ban, 17 évesen lett az észak-londoni klub játékosa. A walesi középpályás remekül kezdte a mostani idényt, 27 mérkőzésen 13 gólban játszott főszerepet, mielőtt decemberben combsérülést szenvedett. Eddig 177-szer lépett pályára az Arsenal mezében.

A német utánpótlás-válogatott középpályás, Gedion Zelalem csak 17 éves, tehát még meg sem született, amikor Arsene Wenger leült az Arsenal kispadjára. Január 24-én, a Coventry City ellen FA-kupa-meccsen azonban csereként már a felnőttek között is bemutatkozott.

„Cazorla és Ramsey egyértelműen kulcsjátékos nálunk, ez a hír nagy lökés a klubnak. Gedion még nagyon fiatal, de már most bizonyította, hogy hatalmas tehetség” – mondta Wenger a három futballistáról.

Az Arsenal szokásához híven ezúttal sem tudatta, hogy játékosaival hány évre szóló szerződést írt alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik