HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.03.05 22:19 Frissítve: 2014.11.09 02:24

Arsenal: Ramsey említésre sem méltatta a lábát eltörő Shawcrosst

Aaron Ramsey először nyilatkozott azóta, hogy a múlt héten kettős lábszártörést szenvedett a Stoke City elleni mérkőzésen. Az Arsenal játékosa köszönetet mondott az őt támogatóknak, ám a sérülését okozó Ryan Shawcrosst meg sem említette.

HIRDETÉS

„Tisztán emlékszem a történtekre, az ütközés után láttam, hogy eltört a lábam, amely rendellenes szögben állt – idézte fel a borzalmas esetet Ramsey. – Úgy érzem, egyre jobb formába kerültem az idény során, így különösen rosszul jött ez a sérülés."

„Nagyon jól esett az a sok szeretet, amit az emberektől kaptam, beleértve több különböző klub szurkolóit is. Szeretnék külön köszönetet mondani az Arsenal orvosi stábjának, a kórházban engem ellátóknak, valamint a Stoke Citynek a részükről érkező orvosi segítségért."

„Glenn Whelan különösen rendes volt velem, nagyra értékelem, hogy ott a gyepen egyből megpróbált segíteni – méltatta a Stoke játékosát a 19 éves walesi játékos, majd saját klubjának szurkolóit is megdicsérte. – Végül, de nem utolsó sorban, teljesen meghatódtam az Arsenal-szurkolók fantasztikus üzenetein. Büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a játékosa vagyok."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS