Arsenal: Özilnek a Bayernhez kellene igazolnia – Ballack

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.09. 11:37
Michael Ballack, a Bayern München és a Chelsea korábbi német válogatott futballistája úgy véli, honfitársának, Mesut Özilnek a bajorokhoz kellene szerződnie.

„Özil fantasztikus játékos, tisztában van vele, hogy ő az Arsenal egyik legnagyobb klasszisa. Angliában egy sztárt sokkal nagyobb tisztelet övez, mint például Németországban, teljesen másként kezelik Özilt, ez például elég erős ok lehet arra, hogy hosszabbítson és maradjon a szigetországban – mondta Michael Ballack a Sport Bildnek. – Sok klub szívesen szerződtetné. Szerintem, ha trófeákat szeretne nyerni, akkor viszont a Bayern Münchenhez kellene igazolnia, a sikerekre ott van a legnagyobb esélye.”Michael Ballack a Sport Bildnek. – Sok klub szívesen szerződtetné. Szerintem, ha trófeákat szeretne nyerni, akkor viszont a Bayern Münchenhez kellene igazolnia, a sikerekre ott van a legnagyobb esélye.”

A 98-szoros német válogatott Ballack azt is elmondta, lassan a német gigász számára is elkerülhetetlenné válik, hogy óriási pénzösszegeket mozgósítson meg egy-egy játékos megszerzésének érdekében.

„Ha megnézem a legutóbbi angliai és a kínai üzleteket, nekem úgy tűnik, hamarosan már elkerülhetetlen lesz, hogy a Bayern 50 millió eurót vagy még annál is többet mozgósítson meg egy játékos megvásárlására.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik