Arsenal: Örökké itt maradnék, ha tehetném - Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.27. 14:00
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, szívesen meghosszabbítaná az idény végén lejáró szerződését az „ágyúsokkal”.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Stan Kroenke, a londoniak többségi tulajdonosa azt szeretné, ha Arsene Wenger maradna a menedzser. A francia szakvezető 17 éve van a klubnál, távozásáról azonban egyre többet pletykálnak, mivel a legutóbbi nyolc szezonban egyetlen trófeát sem szerzett a csapattal.Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Stan Kroenke, a londoniak többségi tulajdonosa azt szeretné, ha Arsene Wenger maradna a menedzser. A francia szakvezető 17 éve van a klubnál, távozásáról azonban egyre többet pletykálnak, mivel a legutóbbi nyolc szezonban egyetlen trófeát sem szerzett a csapattal.

„Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is élvezem Stan Kroenke bizalmát. Ha tehetném, örökké itt maradnék, hiszen ez azt jelentené, hogy halhatatlan vagyok. A viccet félretéve, imádom ezt a klubot, és nem sok győzködésre lenne szükségem, hogy aláírjam az új szerződésemet” – mondta csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján Wenger, akinek a 2013–2014-es szezon végén jár le jelenlegi kontraktusa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik