Arsenal: nem Cech kell; 25 millióért német kapus érkezik?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.14. 18:00
null
A Wolfsburg ellen ötöt kapó német a nyáron költözhetne Londonba (Fotó: Reuters)
Német sajtóhírek szerint az Arsenal labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban szeretné szerződtetni a Bayer Leverkusen kapusát, Bernd Lenót.

A nemzetközi sportsajtó az utóbbi hetekben kész tényként kezeli, hogy a következő szezonban már nem Wojciech Szczesny védi majd az Arsenal kapuját. Sajtóhírek szerint a lengyel elvesztette Arsene Wenger menedzser bizalmát, mivel nemcsak a pályán nyújtott teljesítményével van gond, hanem az azon kívülivel is: a lengyel januárban az öltözőben dohányzott a Southamptontól elszenvedett bajnoki vereséget követően.

Korábban a Chelsea kapusát, Petr Cechet hozták szóba az „ágyúsokkal”, ám a Bild beszámolója szerint Arsene Wenger első számú célpontja a posztra nem a rutinos cseh.

A németek állítják, Wenger a Bayer Leverkusen mindössze 22 esztendős U-válogatott német játékosára, Bernd Lenóra szeretne lecsapni.

A gyógyszergyáriak nem adják olcsón tehetséges kapusukat, bár a transfermarkt.de „csak” 16 millió euróra becsüli Leno piaci értékét, a Bild szerint egy 25 milliós ajánlattal kell kopogtatnia a Bayer ajtaján Wengernek, ha komolyan gondolja a transzfert.

A Stuttgartban nevelkedő kapust 2018-ig köti szerződés a Leverkusenhez, a 2014–2015-ös idényben minden bajnokin ő védte együttese kapuját, huszonkét Bundesliga-meccsből nyolcon nem kapott gólt – a Wolfsburg elleni szombati találkozón azonban ötször is mattolták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik