Arsenal: megvan Wenger utódja, ennek mindenki örülni fog?

Vágólapra másolva!
2015.10.21. 11:18
Angol beszámolók szerint az Arsenal labdarúgócsapatánál már tudják, ki követi Arsene Wengert az „ágyúsok" kispadján, ha a francia bejelenti nyugdíjaztatását.

Mint arról a BBC híre alapján beszámoltunk, könnyen lehet, hogy az Arsenal nem hosszabbítja meg Arsene Wenger 2017-ben lejáró kontraktusát, így a londoniak legendás mestere két év múlva visszavonul.könnyen lehet, hogy az Arsenal nem hosszabbítja meg Arsene Wenger 2017-ben lejáró kontraktusát, így a londoniak legendás mestere két év múlva visszavonul.

A hírek szerint már az utód is megvan, méghozzá egy olyan futballista személyében, akire Wenger és a szurkolók is rábólintanak.

„Wenger távozása után csak egyetlen ember jöhet szóba a menedzseri pozíciót illetően, ő pedig nem más, mint Thierry Henry” – mondta a The Guardian és az Observer újságírója, Amy Lawrence, a klubhoz közeli, „biztos és megbízható” forrásra hivatkozva.

„Az Arsenalnál is tudják, egy ilyen legenda, mint ő, a szurkolóknak, a játékosoknak és a vezetőségnek is megfelelő alternatíva Wenger után. Henry jelenleg is az edzői tanfolyamokat végzi és az U19-es csapatot edzi minden nap. Nem akarnak sztáredzőt hozni a klubhoz, akit aztán az eredmények hiányában gyorsan le is válthatnak, Henryt akarják »felépíteni« és az elkövetkezendő két évben úgy segíteni, hogy megfelelő utód legyen” – mondta a sportújságíró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik