Arsenal: lehet, rámozdulnak a Man. United védőjére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.12. 14:44
Az Arsenal labdarúgócsapata fontolgatja, hogy lépéseket tesz a Manchester Unitednél keveset foglalkoztatott védő, Jonny Evans szerződtetése érdekében – írja a Daily Mirror.

A 27 éves északír válogatott játékosért a West Bromwich Albion is bejelentkezett, és tízmillió fontot fizetne érte a manchesterieknek.

Ha az Arsenal valóban kopogtat, Jonny Evans a következő dilemmával szembesül: kevésbé neves, de valószínűleg több játéklehetőséget nyújtó klubhoz, azaz a West Bromhoz igazol át, vagy elfogadja a londoniak ajánlatát, és megküzd a helyéért a védelem közepén biztos pontnak tűnő Laurent Koscielny, Per Mertesacker páros tagjaival, illetve reméli, hogy legrosszabb esetben a védelem szélére befér.

Egy másik Arsenal-pletyka: a Sun úgy tudja, Calum Chambers előtt lehetőség nyílt arra, hogy a következő szezont kölcsönben korábbi klubjában, a Southamptonban töltse, de nem kért belőle.

Eközben Petr Cech elmagyarázta, miért a 33-as mezt választotta az „ágyúsoknál”.

„Harminchárom évesen, háromszázharminchárom angol élvonalbeli meccsel a hátam mögött egyszerű volt meghozni ezt a döntést. Arról nem is beszélve, hogy szeretnék a csapat gerincéhez tartozni, márpedig a gerincoszlop harminchárom csigolyából áll” – tweetelte a nyáron igazolt cseh válogatott kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik