Arsenal: „Iwobi nemet mondana a Barca ajánlatára”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.12. 21:47
Az Arsenalban futballozó Alex Iwobi elutasítaná a Barcelona és bármelyik másik klub ajánlatát – legalábbis a játékos édesapja szerint.

„A futballban nem lehet kizárni semmit, ugyanakkor Alex most nagyon jó helyen van – mondta Iwobi édesapja az africanfootball.com-nak. – Nagyon jól játszik az Arsenalban, azonban bármelyik klub is keresné meg, a válasz természetesen nem lenne. Az ő esetében ez nem a pénzről szól.”Iwobi édesapja az africanfootball.com-nak. – Nagyon jól játszik az Arsenalban, azonban bármelyik klub is keresné meg, a válasz természetesen nem lenne. Az ő esetében ez nem a pénzről szól.”

A 20 esztendős szélső tavaly robbant be az „ágyúsok" első csapatába, azóta rendszeresen lehetőséget kap a felnőtteknél, amit jó játékkal és gólokkal, gólpasszokkal hálál meg. A nigériai válogatott Iwobi hat esztendős kora óta játszik a londoniaknál, és a tervek szerint ez hosszú éveken keresztül nem fog változni.

„Jöhetne az ajánlat akár a Barcelonától, ő nemet mondana rá. Az Arsenalnál akar maradni, fejlődni és a következő szintre jutni. Hat éves korában vittem a csapathoz, nyolc esztendősen írt alá. Kizárólag az Arsenalt ismeri, sohasem volt kölcsönben, itt tört be az első csapatba. Még nagyon sokáig a klub kötelékében képzeli el a jövőjét.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik