Arsenal: ismét edzhet a hét hónapja sérült játékos

Vágólapra másolva!
2016.12.23. 12:33
A Premier League-ben szereplő Arsenal támadója, Danny Welbeck pénteken először végezhet teljes intenzitású edzést a térdsérülését követően.

Az angol válogatott támadó egy májusi bajnokin sérült meg, és felépülését az orvosok kilenc hónapra becsülték. Jó hír az „ágyúsok” szurkolóinak, hogy Arsene Wenger beszámolója szerint Welbeck az előzetesen várthoz képest hamarabb visszatérhet, bár konkrét időpontot nem mer egyelőre mondani a francia szakember.Welbeck az előzetesen várthoz képest hamarabb visszatérhet, bár konkrét időpontot nem mer egyelőre mondani a francia szakember.

„Welbecknek időre van szüksége. Természetesen nagyszerű, hogy felépült, számára olyan ez, mint egy új karrier kezdete, mivel nagyon sokáig volt sérült. Óvatos vagyok vele, az ilyen hosszú kihagyásoknál előfordulnak kisebb visszaesések. Türelmesnek kell lennünk” – mondta Wenger a klub hivatalos oldalának.

Welbeck a rivális Manchester Unitedtől szerződött az Arsenalhoz 2014-ben, a londoniak mezében 49 tétmérkőzésen 13 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik