Arsenal: hosszabbított a saját nevelésű nigériai támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.03. 16:56
Az Arsenal hivatalos honlapja pénteken bejelentette, hogy hosszú távú szerződéshosszabbítást írt alá a klub saját nevelésű támadója, Alex Iwobi. Ugyan a felek nem hozták nyilvánosságra, de úgy tudni, a 22 éves nigériai játékos 2023 nyaráig érvényes szerződést kötött és heti hetvenezer fontot keres majd.

„Nagyon örülök, hogy Alex aláírta az új szerződését, mert ő remek példa arra nézve, hogy egy játékos az akadémiáról indulva, kemény munkával miket érhet el a csapatnál. Nagyon várom a közös munkát vele és a kerethez tartozó többi fiatallal” – kommentálta a játékos szerződésének hosszabbítását Unai Emery, az Arsenal nyár elején kinevezett vezetőedzője. „Nagyon örülök, hogy Alex aláírta az új szerződését, mert ő remek példa arra nézve, hogy egy játékos az akadémiáról indulva, kemény munkával miket érhet el a csapatnál. Nagyon várom a közös munkát vele és a kerethez tartozó többi fiatallal” – kommentálta a játékos szerződésének hosszabbítását Unai Emery, az Arsenal nyár elején kinevezett vezetőedzője.

A 22 éves Iwobi 9 évesen, 2005-ben került az Arsenal akadémiájára, ahol 2015-ben mutatkozott be a felnőttcsapatban. Eddig 98 tétmeccsen szerepelt a londoniaknál, kilenc gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik