Arsenal: Henry ekkora fizetésért minden meccsen mesterhármast vár Öziléktől

Vágólapra másolva!
2016.12.19. 11:04
null
Özil és Sánchez minden pénzt megér. Özil és Sánchez minden pénzt megér?
Thierry Henrynak, az Arsenal korábbi játékosának is megvan a véleménye Alexis Sánchez és Mesut Özil esetleges szerződéshosszabbításáról.

 

„A két játékos létfontosságú a klub jövője szempontjából, mindenképpen hosszabbítani kellene velük. De hogy milyen feltételekkel? Nem tudom, hogy Wenger ki akarja-e fizetni ezeket az összegeket, de ha nem írnak alá, akkor utána kit tud majd a csapathoz csábítani? Mi lesz a klub jövője?” – mondta Henry a Sky Sportsnak.

Mint ismert, Sánchez és Özil szerződése is 2018 nyarán jár le, s a hírek szerint jelentősen magasabb fizetést szeretnének, mint amit a klub kínál nekik. A chilei támadó jelenleg heti 130 ezer fontot, a német középpályás pedig heti 140 ezret keres. A klub heti 200 ezer font körüli összeget ajánlott a futballistáknak.

Ezzel szemben a The Telegraph szerint Özil évi 20 millió fontot, heti 384 ezret szeretne, amivel magasan a legjobban fizetett játékos lenne a Premier League-ben. A nyáron a Manchester Unitedhoz szerződő Paul Pogba heti 290 ezer fonttal a legjobban kereső játékos Angliában.

Sánchezért pedig a hírek szerint Kínából érkezett mesebeli – heti 400 ezer fontos fizetést garantáló – ajánlat.

„Ebben a pillanatban túszként tarthatják fogva a klubot. Bámulatosak, de ha valóban ekkora fizetést szeretnének, akkor én meg mesterhármasokat várok el tőlük minden héten. Ahhoz, hogy ekkora fizetést kérj a klubodtól, előbb nyerj valamit vele” – mondta Henry.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik