Arsenal: Granit Xhakát szerződtette a klub – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.25. 12:43
null
(Fotó: arsenal.com)
Az Arsenal a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Borussia Mönchengladbach svájci válogatott középpályását, Granit Xhakát.

Az Arsenal szokásához híven mindössze annyit közölt, hogy hosszú távú szerződést kötött Granit Xhakával, részletekbe nem bocsátkozott. Az angol sajtó korábban arról cikkezett, hogy 35 millió font körüli összegért érkezik a 23 éves játékos – ez természetesen nem hivatalos átigazolási összeg, más lapok 30 millióról tudnak.

„Xhaka fiatal játékos, de már rengeteg Bajnokok Ligája- és Bundesliga-tapasztalata van. Régóta figyeltük őt, olyan futballista, aki minőséget tud adni a csapatunknak. Reméljük, remek Európa-bajnokságot zár majd a svájci válogatottal, ami után szeretettel várjuk az Arsenalnál” – áradozott az új igazolásról Wenger.

A Mönchengladbach 2012-ben a Baseltől szerződtette Xhakát, aki fiatal kora ellenére már 41-szeres válogatott. Most a Premier League-ben is kipróbálhatja magát.

„Nagyon büszke vagyok, hogy az Arsenalhoz igazolhatok. Alig várom a londoni kalandot, s hogy képviselhessem ezt a különleges klubot. Mindent megteszek, hogy trófeákhoz segítsem az Arsenalt, s hogy boldoggá tegyem a szurkolókat” – mondta Xhaka.

ÍME, GRANIT XHAKA!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik