Arsenal: Giroud és Ramsey továbbra sem térhet vissza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.13. 13:21
Rossz hírekkel szolgált Olivier Giroud és Aaron Ramsey sérülésével kapcsolatban Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere csapata hétvégi bajnokiját megelőző sajtótájékoztatóján.

Ramsey a Liverpool ellen 4–3-ra elveszített bajnoki nyitányon sérült meg, míg Giroud az elmúlt hetekben bajlódott folyamatosan lábujjsérüléssel. A válogatott szünetet megelőzően még arról szóltak a hírek, hogy mindketten visszatérhetnek a szombati, Swansea elleni bajnokin, most azonban Arsene Wenger menedzser elárulta, a duóra további kihagyás vár.

„Giroud és Ramsey sem bevethető – mondta Wenger az arsenal.com-nak. – Csalódott vagyok, mert Ramsey nagyon keményen dolgozott, azonban volt néhány visszaesése, ami óvatossá tett bennünket a visszatérésével kapcsolatban. Az utolsó szakaszban van, az erőnlétén dolgozik, de még a jövő hét is túl korai lesz számára.”

„Úgy döntöttünk, hogy az előszezonhoz hasonló alapozásban részesül, még ha ez azt is jelenti, hogy több mérkőzést ki kell hagynia. Giroud-val ugyanez a helyzet. Újra fel kell építenünk őket fizikailag” – fejezte be az Arsenal menedzsere.

A francia szakember Danny Welbeckre és Per Mertesackerre sem számíthat – ők hónapokra vannak a visszatéréstől –, jó hír azonban, hogy Francis Coquelin és a válogatottban könnyebb sérülést szenvedő Mesut Özil keretben lehet a Swansea ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik