Arsenal: Gibbs felépülése tovább tart a vártnál

Vágólapra másolva!
2013.02.01. 16:00
Arsene Wenger, az Arsenal menedzserének elmondása szerint Kieran Gibbs sérülése súlyosabb, mint amilyennek elsőre tűnt – a Bayern München elleni labdarúgó  Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonását biztosan ki kell hagynia, de a visszavágó is veszélybe került számára.
Az „ágyúsok” fiatal játékosa a Liverpool elleni hétközi ütközet során sérült meg, amit követen két-három hétre tették a felépülésének várható időtartamát. Mint kiderült, ennél tovább tart majd ez a folyamat, ennek következtében pedig felgyorsultak az események, és a klub az átigazolási időszak hajrájában megszerezte Nacho Monrealt a Málagától. a klub az átigazolási időszak hajrájában megszerezte Nacho Monrealt a Málagától.

„Gibbs sérülése súlyosabb, mint gondoltuk. Eredetileg két-három hetes felépülési idővel számoltunk, de ez inkább négy-hat hét lesz, úgyhogy olyan helyzetbe kerültünk, amikor gyorsan kellett cselekednünk, ez magyarázza az igazolást” – mondta Wenger, aki dicsérte az új szerzeményét. – A megfigyelőink régóta követik a fejlődését. Balhátvédnek hoztuk, de képes bal oldali középpályásként is szerepelni. Úgy gondoljuk, be fog tudni épülni a csapatba, és hamar alkalmazkodik a játékstílusunkhoz. Úgy vélem, mindenképpen szükségünk van két balhátvédre, nem játszhat ugyanaz minden mérkőzésen.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik