Arsenal: Fárasztó, amit Wenger évről évre elmond – Redknapp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.24. 18:58
Élesen kritizálta Arsene Wengert, az Arsenal menedzserét Jamie Redknapp, a Bournemouth, a Liverpool, a Tottenham és a Southampton volt labdarúgója. A 17-szeres angol válogatott középpályás a Sky Sports szakértőjeként „szedte ízekre” Wengert.

„Arsene Wenger hivatkozhat megint a külső körülményekre – mint hogy a Leicesternek megismételhetetlen szezonja van –, de az Arsenal ebben az idényben magát hagyta cserben, és ez a menedzserből ered. Eljött az az idő, hogy fárasztó már, amit évről évre elmond (…) Ránézek az Arsenalra, és ugyanaz történik, mint minden egyes idényben. Már mi is unjuk, hogy erről kell beszélnünk. Miért nem igazolnak többet? Azt mondták, Petr Cech lehet a válasz és a megoldás, és vajon az lett? Persze, hogy nem. Több kell nekik ennél. Jobban kell védekezniük, kell egy klasszis csatárt igazolni, és szerintem évről évre hibáznak ezekben a kérdésekben. Itt volt az idő, hogy bajnokságot nyerjenek. Sosem lesz jobb esélyük! Úgy tűnik, a Tottenham előrébb tart már náluk” – vélekedett Redknapp, aki ahhoz a Liverpoolhoz hasonlította az Arsenalt, amelyben ő maga is játszott 1991 és 2002 között.Redknapp, aki ahhoz a Liverpoolhoz hasonlította az Arsenalt, amelyben ő maga is játszott 1991 és 2002 között.

„Az Arsenalnak a Manchester United elleni, idegenbeli mérkőzésen kellett volna odatennie magát – öt vagy hat kulcsember nélkül –, illetve a Swansea ellen, de mindkétszer csalódást keltően futballozott. Arra a Liverpoolra emlékeztet, amelyben én is játszottam. A csapat tele volt kiváló játékossal, de hiányzott belőlünk valami.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik