Arsenal: Fabregas-mez benzinnel és gyufával – hatezerért!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.10. 15:06
Könnyedén pályázhat az év apróhirdetése címre az hirdető, aki egy 2007–2008-as arsenalos Fabregas-meztől szeretne megszabadulni hatezer forintért cserébe. Az eladó a terméket egy flakon benzinnel és egy félig használt doboz gyufával próbálta csábítóbbá tenni.

Az Útwenger blogon talált hirdetés feltételezhetően Arsenal-drukker feladója kizárólag megsemmisítésre és nem hordásra kínálja a spanyol középpályás mezét, aki 2003 és 2011 között volt az „ágyúsok” labdarúgója, onnan nevelőklubjához, a Barcelonához tért vissza, majd a városi rivális Chelsea-hez igazolt. Útwenger blogon talált hirdetés feltételezhetően Arsenal-drukker feladója kizárólag megsemmisítésre és nem hordásra kínálja a spanyol középpályás mezét, aki 2003 és 2011 között volt az „ágyúsok” labdarúgója, onnan nevelőklubjához, a Barcelonához tért vissza, majd a városi rivális Chelsea-hez igazolt.

Alább olvasható a hirdetés teljes szövege, itt megtekinthető eredetiben.

„Eladó egy 2007/08-as Arsenal mez (Chapman edition, szegény forog a sírjában), hozzá egy teli flakon Zippo-benzin és egy háromnegyed doboz Korona gyufa (a bal oldala volt még csak használva, szinte új).

A mez XL-es, úgyhogy egy nagyobb család is meg tud körülötte melegedni.

Kizárólag megsemmisítésre. Hordásra még retardáltaknak sem eladó. Közös égetés esetén engedek az árból!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik