Arsenal: elképesztő sztori, így kapta meg első cipőjét Sánchez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.28. 11:27
Alexis Sánchez, az Arsenal játékosa nehéz körülmények között nőtt fel, és bár imádta a labdarúgást, futballcipőre sosem telt a családjának. A chilei most elárulta, hogy került mégis a hőn áhított darab a lábára.

Szerelmes vagyok a futballba. Mindig is az voltam… Mikor kicsi voltam, nem jártam be az órákra, csak hogy focizhassak. Anyukámnak persze azt mondtam, iskolába megyek, a sarkon azonban már ott volt a labda a lábamnál. Ettől minden problémám elszállt” – mondta a beIN Sportsnak Sánchez.Szerelmes vagyok a futballba. Mindig is az voltam… Mikor kicsi voltam, nem jártam be az órákra, csak hogy focizhassak. Anyukámnak persze azt mondtam, iskolába megyek, a sarkon azonban már ott volt a labda a lábamnál. Ettől minden problémám elszállt” – mondta a beIN Sportsnak Sánchez.

Könyörögtem otthon, vegyenek nekem egy futballcipőt, de édesanyámnak nem volt rá pénze. Egy nap aztán elment a városházára, ahol megpróbált segélyt kérni, hogy cipőt vehessen nekem. Természetesen nem tudtam erről, egészen addig, amíg egyik este a polgármester be nem állított hozzánk egy pár futballcipővel. Elképesztően boldog voltam, el sem hittem, azonnal felhúztam, és rohantam az utcára játszani…” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik