HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.27 16:39 Frissítve: 2018.02.27 16:52

Arsenal: egy név, amely miatt mindenki marasztalná Wengert

Az angol sajtóban kedden több lap is foglalkozott azzal, hogy Arsene Wenger esetleges nyári távozását követően ki venné át az Arsenal irányítását. Három egybehangzó név került elő: Joachim Löw, Leonardo Jardim és Brendan Rodgers.

HIRDETÉS
Brendan Rodgers is az utódjelöltek között van az Arsenalnál – a szurkolók remélik, ez csak egy rossz vicc (Fotó: AFP)

Igen, az a Brendan Rodgers, aki jelenleg a Celtic edzője, és aki 2012-től 2015-ig a Liverpool menedzsereként dolgozott, méghozzá rendkívül sikertelenül. 1950 óta ő volt az első edző a Poolnál, aki annak ellenére megtarthatta  állását, hogy az első három szezonjában nem nyert trófeát. Aztán miután a negyedikben sem, elköszöntek tőle.

Bár a Celtickel sikeres, a liverpooli időszakában sok vicc született róla, ezért az Arsenal szurkolói remélik, nagyon mellé lőttek a lapok, amikor az ő neve is a felsorolásba került.

Joachim Löw szövetségi kapitányként világbajnok lett, de 14 éve nem edzősködött klubszinten. Leonardo Jardim a Monacóval hasonló játékstílust képvisel, mint amit az Arsenal szurkolói megszoktak, még ő a legelfogadhatóbb, de az igazi jelöltre továbbra is várnak az „ágyúsok” szimpatizánsai.

A Telegraph feldobta még Mikel Arteta nevét, akinek korábbi  Arsenal-játékosként van kötődése a klubhoz, és most Pep Guardiola mellett a legjobbak egyikétől tanul a Manchester Citynél.

Patrick Vieira a New York City FC-nél bontogatja szárnyait, de még mindig túl rizikós lenne, akárcsak Thierry Henry, akinek ez lenne az első munkája.

Azért jegyezzük meg: az elmúlt évek tapasztalata alapján továbbra is az a legvalószínűbb, hogy ősszel is Wenger állítja össze az Arsenal csapatát.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS