Arsenal: egy mondat Wengertől, ami felhúzza a drukkereket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.22. 12:12
Arsene Wenger a becserkészés mestere, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere állítólag Lionel Messit, Cristiano Ronaldót és Yaya Tourét is szerződtette… Majdnem. A francia most elárulta, hogy egy újabb nagy igazolásról mondott le.

Mint beszámoltunk róla, Anthony Martial a Monacótól a Manchester Unitedhez igazolt. A csatár minden idők legdrágább francia labdarúgója lesz: ha teljesül az átigazolási feltételek mindegyike, 80 millió euróért vált(ott) klubot.Anthony Martial a Monacótól a Manchester Unitedhez igazolt. A csatár minden idők legdrágább francia labdarúgója lesz: ha teljesül az átigazolási feltételek mindegyike, 80 millió euróért vált(ott) klubot.

„Gyermekkora óta figyeltük Martialt, ismerjük a játékát, tudtuk, mire képes. Szerződtethettük volna, de mivel ő inkább a szélen szeret játszani, nemet mondtam, mivel ott olyan játékosaink vannak, mint Alex Oxlade-Chamberlain vagy épp Joel Campbell” – árulta el Arsene Wenger az Independentnek.

Martial 115 percet játszott eddig a Manchester United mezében, ezalatt három gólt szerzett. Oxlade-Chamberlain hat bajnokin lépett pályára az új idényben, ezalatt egyetlen gólt sem szerzett, míg Joel Campbell még nem játszott a Premier League 2015–2016-os szezonjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik