Arsenal: az Everton ellen visszatérhet a szezon legjobbja

Vágólapra másolva!
2014.04.03. 18:36
Elképzelhető, hogy a vasárnapi, Everton elleni angol bajnokin visszatérhet a pályára Aaron Ramsey, az Arsenal walesi középpályása.

„Aaron és Nacho Monreal már a csapattal edz, ami jó hír a számunkra. Remélhetőleg már vasárnap bevethetők lesznek" – mondta Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere.

Mint ismert, Ramsey decemberben sérült meg, de akkor úgy tűnt, hogy csak hat hetet kell kihagynia. A felépülését azonban újabb sérülések akadályozták, így a West Ham elleni mérkőzés óta nem játszott.

A walesi középpályás hiánya azért is volt különösen fájó a londoniaknak, mert addig csapata legjobbja volt a szezonban, az első négy hónapban egyaránt őt választották a szurkolók a hónap legjobb Arsenal-futballistájának. A 23 éves játékos 13 gólt szerzett az idényben.

Jó hír az „ágyúsok" szurkolói számára még, hogy Abou Diaby is elkezdte az edzéseket, így elképzelhető, hogy a sérülékeny francia középpályás is segítheti az Arsenalt a szezon hajrájában. Diaby több mint egy év kihagyás után játszhatna tétmérkőzést.

Az „ágyúsok" a negyedik hely szempontjából kulcsfontosságú mérkőzést játszanak vasárnap az Everton otthonában. A találkozót honlapunk szöveges formában élőben közvetíti.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik