Arsenal: Sánchez megegyezett új csapatával – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.22. 08:41
null
Egyelőre kérdéses, hogy láthatjuk-e még Sánchezt Arsenal-mezben ünnepelni (Fotó: AFP)
A goal.com információi szerint Alexis Sánchez pénteken Párizsban tárgyalt a Paris Saint-Germain sportigazgatójával, Antero Henriquével, aki egy 50 millió eurós üzlet létrehozásán dolgozik.

 

Az Arsenal támadója és képviselői a francia fővárosban találkoztak a PSG sportigazgatójával, és a hírek szerint meg is állapodtak a személyes feltételekben. Bár Sánchez klubjával valószínűleg nehezebb lesz megegyezni, Henrique elmondta, hogy 50 milliós ajánlatot készülnek tenni a klasszisért, de szükség esetén még ezt az összeget is hajlandóak növelni.

Antero Henrique elhagyja a Royal Monceau nevű párizsi hotelt (a PSG itt bonyolítja általában az átigazolási ügyleteit):


Alexis Sánchez ügye már hónapok óta a média sporttal foglalkozó részlegének egyik kedvenc témája, korábban már pletykáltak a Manchester Cityvel való megegyezésről, illetve arról, hogy mégsem távozik a chilei. Arsene Wenger, a londoniak menedzsere elárulta, hogy akkor sem válnak meg Sáncheztől, ha nem hosszabbítja meg a 2018 nyarán lejáró szerződését, míg a játékos csak annyit mondott, hogy ő mindenképpen a Bajnokok Ligájában szeretne játszani.

„Döntöttem. Gyermekkorom óta arról álmodozom, hogy megnyerem a Bajnokok Ligáját, így számomra innentől ez a legfontosabb. Ezt közöltem az Arsenallal is, így a folytatás már nem rajtam múlik” – idézte korábban a The Sun az „ágyúsok” klasszisát.

Az eddigi események és hírek alapján nem számíthatunk gyors megoldásra Sánchez sorsának alakulása kapcsán, és bár nagyon tűnik, hogy a támadó inkább távozna, a labda az Arsenal és Wenger térfelén pattog. Kérdés, megérné-e megtartani a játékost úgy, hogy – amennyiben nem hosszabbít – jövőre ingyen távozhatna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik